Versnel de bouw van onderwijsstelsels van hoge kwaliteit (speciale denken)

Versnel de bouw van onderwijsstelsels van hoge kwaliteit (speciale denken)

  19e van de partij National plenaire vergadering een resolutie aangenomen van de Communistische Partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij van de Communistische Partij van China, dat is een van de tien historische ervaring van de strijd van de partij voor de party’s 100-jaar oud. de mensen, het bloed in de mensen, de macht is in de mensen, de mensen zijn de grootste bodemgas van de partij.

Onderwijs is een groot onderzoek van de partij grote onderzoek, en het is gerelateerd aan het welzijn van mensen levensonderhoud, en het is gerelateerd aan de toekomst van de nationale natie.

Op de nieuwe reis van de tweede honderd jaar van strijd, moeten we altijd houden aan de mensen van de eerste, en de focus op het oplossen van de zittende probleem van de ontwikkeling van het gebied van onderwijs, versnellen van de bouw van kwalitatief hoogwaardige onderwijs, en laat de brede massa’s van de mensen delen de resultaten van de hervorming van het onderwijs. Bevorderen van mensen uitgebreide ontwikkeling. Het bevorderen van de integrale ontwikkeling van de promotie als uitgangspunt en de voet aan de grond, volledig uit te voeren onderwijsbeleid van de partij, de uitvoering van de fundamentele taken van de Lordshire mensen, blijven nieuwe tijdperk van de socialistische denken Xi Jinping te bevorderen in het lesmateriaal, voert de klas , voer de geest en grote en middelgrote jonge kinderen te bevorderen Integrated morele opvoeding systeem bouw, de integratie Lidshu mensen in het onderwijs, in het hele gebied van onderwijs.

Houd u aan het onderwijsconcept van "onderwijs, het opleiden van mensen", het bevorderen van het opleiden van mensen, het transformeren van scholen, en zorgen voor een lange termijn mechanisme voor het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid van leerlingen en uitgebreide ontwikkeling. Resoluut het overwinnen van de hardnekkige ziekten van de enige score, alleen een beroep op, en de tekst, de tekst, de enige hoed. Uitvoerig versterken en verbeteren van het nieuwe tijdperk van de schoolsport, esthetische training, en versterking van de arbeidsmarkt het onderwijs in het nieuwe tijdperk van lagere en middelbare scholen, het bevorderen van de integrale ontwikkeling van studenten en gezond te laten groeien.

  Bevorder onderwijs billijkheid.

Het bevorderen van de pre-school onderwijs popularisering en de ontwikkeling van hoogwaardige, krachtig ontwikkelen van stedelijke openbare kleuterscholen, ondersteuning en reguleren de ontwikkeling van Popular private kleuterscholen, en aandacht voor de nieuwe bevolking van het platteland en de stedelijke nieuwe bevolking in de landelijke gebieden.

De constructie van de vrijwilliger onderwijs standaardisatie school is een doorbraak, het bevorderen van de kwaliteit en de evenwichtige ontwikkeling van de leerplicht, gericht op de verbetering en het vermogen om de verbetering en het vermogen om het project te verbeteren, de aanpak van de studenten te voldoen te verbeteren.

de veerkracht van de inktvis en de gelijke aanvaarding van de opgelost kind het beschermen, verdere verbetering van de relatie tussen de landelijke links-achter de kinderen bescherming zorgsysteem, realiseren van de volledige dekking van de familie economische moeilijkheden, het garanderen van moeilijke groepen, zodat elk kind naar school er zijn leven-kans.

  Los van de mensen dringend probleem. Let op de probleem-geori?nteerd, gericht op het kraken van de problemen van de mensen in het gebied van onderwijs. Zorg ervoor dat de inzet van de partij centrale besluitvorming effectief is, en de implementatie van de "Double Reduction" beleid is de focus, zich te houden aan de processen van het bestuur van de school en de stijgingen in de school, het versterken van de belangrijkste positie van de school het onderwijs.

Verdiepen van de hervorming van de inschrijving systeem in lagere en middelbare scholen, de standaardisering van de inschrijving management, en het bereiken van de overgang van "het onderwijs studenten" naar "lesgeven aan leerlingen".

In diepte-ontwikkeling model hervorming, ten volle spelen om de straling drijvende rol van de kwaliteit van scholen, en doe een goede baan in de school van de mensen in het huis van het volk, het oplossen van het probleem van "het selecteren de school fever".

De kwaliteit verbeteren middelbare school de bouw en het bevorderen van de ontwikkeling van de middelbare school het onderwijs.

Het verkennen van de uitgebreide middelbare school middelbare school, het bevorderen van het algemeen-time financiering, het verstrekken van meer mogelijkheden voor groei van studenten. Verbetering van het vermogen van de dienst economische en sociale ontwikkeling. Verbetering van de economische en sociale dienst capaciteit van het onderwijs en de bijdrage niveau als een belangrijke historische missie van de hervorming van het onderwijs.

Het nemen van de provincie Hebei als een voorbeeld, moeten we de bevordering van de "double-first-class" constructie, concentraat te versnellen op de steun en support, versnellen van de bouw van de belangrijkste universiteiten in de provincie (groep).

Het gebruik van de mogelijkheid van universiteiten om Xiongan New District in Beijing, is het voordeel van de Universiteit Hebei Advantaged Discipline verbeterd. Het bevorderen van de indeling en de ontwikkeling van hogescholen en universiteiten, bouwde een groep van high-level toepassingen, waarbij sterke steun voor regionale en lokale industrie?n.

Docing de nationale en Hebei belangrijke strategie-ontwikkeling, gericht op het bouwen en het cultiveren van een batch van de dienst industri?le ontwikkeling en cultureel erfgoed.

Versterking van de bouw van de universiteit innovatiesysteem en innovatievermogen, gids hogescholen en universiteiten om wetenschappelijk onderzoek en onderzoek te houden, te verbeteren college wetenschappelijke en technologische innovatie en transformatie te realiseren.

  Moedig maatschappelijke participatie. Diep geworteld het volk, met een beroep op de mensen, en aggregeren sterke macht voor de ontwikkeling van het onderwijs te hervormen. Actief glad participatie van de bevolking in de kanalen van deelname aan de ontwikkeling van het onderwijs, het luisteren naar de publieke opinie, het verzamelen van mensen, en het bevorderen van de besluitvorming wetenschappelijke democratie.

Besteed aandacht aan de fundamentele rol van de familie onderwijs, begeleiden de ouders om de juiste opleiding begrip vast te stellen, wordt hetzelfde als de bevordering van de hoge ontwikkelingskosten kwaliteit van het onderwijs. Verbeter de relevante beleid in het onderwijs, het aantrekken van meer sociale macht ondersteunen van opvoeding, investeren in onderwijs, het onderwijs te maken, en het cre?ren van een sterke sfeer voor ondersteuning onderwijs.

  (De auteur is een secretaris en hal van de partij secretaris en de verdeling van de Hebei Provinciale Afdeling van Onderwijs.