[100 mensen zeggen dat partijbouw] Voorzitter, General Manager en Partij Secretary of Jilin Provincial Civil Aviation Airport Group Co., Ltd. Zhang Lin

[100 mensen zeggen dat partijbouw] Voorzitter, General Manager en Partij Secretary of Jilin Provincial Civil Aviation Airport Group Co., Ltd. Zhang Lin

Zhang Lin: de rode boot gelanceerd, de honderd jaar wind en regen zijn uitgeschakeld; het begin van de stormachtige, de eeuwwistreis. Ter gelegenheid van het Chinese Nieuwjaar hoop, hoop ik dat ons grote moederland welvarend is. Jilin Airport Group Jurisdictie over Changchun Longjia International Airport, Yanji Chaoyangchuan International Airport, Changbai Mountain Airport, Tonghua Sanyuanpu Airport en Baicheng Changan Airport. Sinds de oprichting in 2003 is de capaciteit van veiligheidsbeheer voortdurend verbeterd. Al vele jaren is de bouwbeoordeling "Vreedzame burgerluchtvaart" in het noordoost-regio continu geüpgraded; de garantiecapaciteit van de sociale service blijft verbeteren, Changchun Airport won de luchthaven 2020-jarige regio Azi?-Pacifische regio tot 15 miljoen niveaus "De vijf grote prijzen zoals de luchthaven van JIA; de sociale bijdrage treft groeit, en de accumulatie van verschillende belastingen en kosten tijdens de periode" 13e vijfjaren ", ontstaat het vast Asset Investment Volume van ongeveer 5,5 miljard yuan, voegt meer dan 3.000 banen toe aan de baan, volledige ondersteuningsdiensten voor economische en sociale ontwikkeling in de provincie Jilin.

Sinds dit jaar wordt Changchun Airport verzonden, en het herstel van de reizigers is in de eerste plaats in de vier belangrijke luchthavens in de drie noordoostelijke provincies. Op dit moment zijn er 32 operaties van de luchtbediening, meer dan 160 routes, meer dan 70 steden in binnen- en buitenland, en het aantal express-lijnuitdrukkingen en -kwaliteit in China blijven het aantal binnenlandse sleutelsteden verbeteren.

Tijdens de periode "14e vijfjaren" -periode gaf Jilin Airport Group volledig spel aan de belangrijke rol van de burgerluchtvaartindustrie in de bouw van transport, het versnellen van de bouw van grote projecten zoals de tweede fase van Changchun Airport en Changbai Mountain Airport, en volledig geopend "één hoofdrolige" een nieuwe reis van hoogwaardige ontwikkeling. Honderd jaar van Feng Hua Zhengmao, het nieuwe tijdperk is briljant. Met de sterke ondersteuning van het Provinciaal Partijcommissie en de provinciale overheid, zal Jilin Airport Group zich aan de initiality, de richtende missie, nauwkeurige inspanningen en ernaar streven om uit het "Jilin Path" van hoogwaardige partijgebouw te gaan, die de ontwikkeling van hoge kwaliteit leidt en vernieuw de tweedehonderd jaar strijd nieuw hoofdstuk. (Editor: Li Chengwei, Xie Long) Delen Laat meer mensen zien.