Yunnan Province, county people’s capital election

Yunnan Province, County People’s Capital Election

Originele titel: De provincie-huishoudens veranderde de verkiezingsinspanningen om 10 december te bevorderen, de verslaggever die is geleerd van het Provincial People’s Congress Permanent Comité Electoral Contact-werkcommissie dat de Provincial County Township Two People’s Capital Capital Election Works een belangrijke fase, verschillende werkzaamheden onder orde is ingevoerd van bestelling.

De provincie organiseert meer dan 37 miljoen kiezers om deel te nemen aan verkiezingen en direct 120.000 vertegenwoordigers van de twee provincies en townships kiezen. Vóór 31 december werden de vertegenwoordigers van de nieuwe provincie en townships geproduceerd volgens de wet. Li Xinghua, directeur van het kiescontactcommissie van de provincie Yunnan, introduceerde dat volgens de grondwettelijke en wettelijke bepalingen van elke termijn van vijf jaar grondgebied van het People’s Congress op lokaal niveau, vanaf het einde van 2022 tot 2022, de nationale County en Township People’s Congress De verandering zal achter elkaar worden gehouden, en de vertegenwoordigers van de New County en townships worden rechtstreeks uit de wet geproduceerd. 129 provincies (steden, districten) en 1209 Townships (steden) van de provincie Yunnan (stad) Mensencongres zullen in de 2021 worden uitgewisseld. De Provincial County Township Two-Level mensen veranderen verkiezingswerkzaamheden in 1 juli 2021. Li Xinghua introduceerde dat de provincie en township twee mensen verkiezingen veranderden, maar ook om de vertegenwoordiger van het congres van het Nationaal te kiezen, maar ook door juridische procedures om leiders van de provincie en townships te produceren.

Het New County en Township Leadership-team geproduceerd door de verkiezing, de term van het "14e vijfjarenplan" is een directe organisatoren en promoters van de ontwikkelingsdoelen van de "14e vijfjaren". Het is significant. Na de zevende aangepaste verkiezingswet zal het aantal vertegenwoordigers van de County en Township People’s Congregation toenemen en de representatieve basis van de provincie-niveau wordt verhoogd van 120 tot 140, en de graafschap van de congregatie van de gemeente zal toenemen van 40 tot 45. Vanaf zekere mate om het probleem op te lossen van het verminderen van het aantal vertegenwoordigers van townships en steden in de township en de stad.

Volgens statistieken is het aantal vertegenwoordigers van de provincie en de provinciale regering in de provincie van Yunnan gestegen met 3.191 in de provincie Yunnan en steeg het aantal vertegenwoordigers van het People’s Congress van Township-Level met 4.440. De provincie en township twee mensen veranderden verkiezingen, die worden uitgevoerd in het geval van eenvoudige armoedebestrijdingsverplaatsing, universele aanpassing van de selectie en de complexe kiezers.

Li Xinghua introduceerde, sinds de implementatie van de armoede, de provincie heeft alle provincies en arme mensen in de provincie, waarvan 1,5 miljoen arme mensen een gemakkelijke armoedebestrijding hebben ge?mplementeerd, meer dan 500 gecentraliseerde hervestigingsgebieden, en meer dan 10.000 mensen hebben gebouwd meer dan 19 mensen. Deze armoedebestrijdingsverlies hebben nieuwe kwesties gegeven, zoals kiezers en selectie van selectie en selectie. Plus, met de toename van de stadsontwikkeling, is er een redelijke verdeling van de oplossing van failliete ondernemingen en om mensen in de kamer te vinden, mensen vinden iemand , vergelijk mensen, meldt mensen om mensen te vinden, enz.

Momenteel zullen 129 provincies (steden, districten) in de provincie, 16.125 vertegenwoordigers van vertegenwoordigers van de provinciale niveau worden gekozen uit 28.570 vertegenwoordigers van mensen op het gebied van provincie-niveau; 1209 Township (Township) verdeelde 42431 vertegenwoordigers en kiest het Township-nummer dat 79.157 vertegenwoordigt, namen, kiezers geregistreerd om het te doen. Deze verandering in de verkiezing wordt volledig bevorderd met behulp van de verkiezingen van Yunnan Province Mensen om het informatiedienstplatform te dienen. Naast de geregistreerde kiezers die online zijn geregistreerd door de huishoudelijke registratie, zijn speciale omstandigheden zoals de provincie gemakkelijk in armoede verlichting en verhuizing, de registratie van de beperkingen van failliete ondernemingen. Kiezerregistratiemedewerkers Gebruik het informatieservice-platform, de gegevens van de invoer Sterer-identiteitsgegevens om kiezersinformatie te genereren, bevestigingsbevestiging door te controleren, het vermijden van zware, lekkende, mislukte fenomeen, enorm verbetert de registratie nauwkeurigheid van kiezers. Op dit moment hebben meer dan 348 miljoen kiezers in de provincie online geregistreerd. Het is de moeite waard om aandacht te schenken aan dit niveau van verkiezing, om de voorschriften van de overheid te vergroten. Het Permanent Comité van het Provincial People’s Congress stelde voor dat de structuur van de "drie-tot-vier-controle en één garantie" (Grassroots-vertegenwoordiger, vrouwenvertegenwoordiger, nieuwe sociale klassenvertegenwoordigers moeten op de juiste manier worden verhoogd; Partij en overheid leidende kaders, bedrijfsleiders, Partij buitenlandse vertegenwoordigers, om de juiste controle te houden, blijf fundamenteel stabiel; minderheidsvertegenwoordigers en terugkeer naar overzeese Chinese vertegenwoordigers moeten worden gegarandeerd) en deze voorschriften worden in deze verkiezing ge?mplementeerd. (Li Dandan) (Editor: Muzeeng Yu, Zhu Hongxia) Deel meer mensen om te zien.